3519 TB Tipphenger

Tilhenger

3519 TB Tipphenger

Profesjonell og kraftig 3-veis tipphenger med el-hydraulisk tipp og varmgalvanisert stålbunn. Den nye 3-veis tipphengeren har en kraftig og robust utførelse.

Fjæringen er i særklasse takket være gjennomgående akslinger med parabolsk bladfjæring og de store bremsetromlene med lukkede hjullager. Samtidig er lastehøyden så lav at det er enkelt å kjøre maskiner opp og ned på hengeren. Den nye 3-veis tipphengeren har en ekstra kraftig konstruksjon med helsveiset og varmgalvanisert understell og ramme. Bunnen er en kraftig gjennomgående varmgalvanisert stålplate i 3 mm tykkelse.

Den nye tipphengeren har solide surringsfester, rom for oppbevaring av kjørebruer og høy tippvinkel til alle 3 sider. El-hydraulisk pumpe, manuell nødpumpe, trådløs fjernkontroll samt innebygd batteri og lader er standard. Påløpsbrems med innebygd ryggesperre og kraftig nesehjul med automatikk.

NYHET! Tippfunksjonen kan nå styres fra en app på din smarttelefon. Dette gir stor fleksibilitet blan annet når det er flere brukere av tilhengeren i et firma. Appen inneholder også batterivakt.

 

Kassemål (LxBxH) 363 X 185 X 35
Totalvekt (kg) 3500
Nyttelast (kg) 2480
Hjulstørrelse 13" 2 akslet
Fjæringssystem Bladfjær
Leveringsomkostninger Frakt, klargjøring og registrering kommer i tillegg. Spør din forhandler.